2016-03-06 10:00:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Most ne fogjon jelentősebb feladatokba

Napi horoszkóp március 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Mindenféle kapcsolat szempontjából csodás időszaknak ígérkezik, beleértve az intim kapcsolatokat is. Élvezni fogja az emberek társaságát, és ők is szívesen lesznek Önnel. Felbukkanhat egy új barát vagy szerető, aki talán nagyon is különbözik Öntől.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Hajlamos lesz a depresszióra, talán fasírtba kerül a világgal és az események rákényszeríthetik arra, hogy, olyan oldaláról ismerje meg magát, amit általában igyekszik nem észrevenni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Hajlamos lesz lustálkodni és beérni azzal, ahogy a dolgok maguktól alakulnak. Most ne is fogjon bele jelentősebb feladatokba.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Főként társasági életre való időszak, összehozhatja a sors valakivel, aki a jövőben a segítségére lesz.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Az újdonságok és izgalmak iránti vágya új barátokkal hozhatja össze, vagy rátalálhat új szerelmére. Sajnos az ilyen kapcsolat - jóllehet ösztönzőleg hat - nem szokott túl sokáig tartani. Ha viszont mégis tartósnak bizonyul, akkor az tényleg gyökeresen meg fogja változtatni az életét.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Mindenféle kapcsolata, régebbi vagy újabb, közelebbi vagy lazább, most haszonnal kecsegteti. Másokkal szemben tanúsított kedvessége és nagyvonalúsága hasonló reakciókat vált ki a többiekből is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Egy új szerelmi kapcsolat kezdődhet ilyenkor, főleg ha vannak más erre utaló tranzitjelzések is.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Nem érte el még a siker tetőfokát, de jó irányban halad. Pozitív eredményekre kezd jutni. Csak ne váljék arrogánssá vagy egocentrikussá, és ne akarjon túl nagyot ugrani megfelelő biztonsági háló nélkül.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Fontolóra veheti egy új otthon megvételét, vagy a meglévő otthonának bővítését, vagy pénzének ingatlanba fektetését. Amit valójában keres, az egy biztos bázis, ami a belső béke és erő érzetét adja.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Eljött az ideje, hogy tekintetét befelé fordítsa személyes fejlődésére, hogy elvarrja a múltjának szálait. Örömét fogja találni ebben és rengeteget tanul majd belőle.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Keresse az új tapasztalatokat, melyek szélesítik a látókörét és segítik a személyes fejlődését.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Minden a tervei szerint alakul ma, csodálatos nap vár önre! A bolygók erősítik a szerelmi energiáit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: